Goedkope wintersportbestemmingen in Europa

Goedkope wintersportbestemmingen in Europa zijn er genoeg zonder daarom aan comfort en aan de kwaliteit van de skipistes te moeten inboeten. Je hebt ze overal in Europa, goedkope wintersportbestemmingen. Ze zijn er zovel in Frankrijk als in Duitsland, Oostenrijk en Italië. Een Een goedkope wintersportbestemming in Europa v hangt van meerdere factoren af. Van het land, het skigebied en de manier van verplaatsen naar het gekozen skigebied.  We selecteerden alvast enkele goedkope wintersportbestemmingen die niet alleen goed bereikbaar zijn, maar waar ook de kwaliteit van de pistes, de accomodatie als de aprés- ski meer dan voldoende mogelijkheden bieden. 

Goedkope wintersportbestemmingen in Europa vind je in alle landen. Fankrijk, Oostenrijk, Duitsland en Italië zijn onze favoriete vakantiebestemmingen. Zowel als het om onze zomer- als wintervakanties gaat. En een deugddoende en ontspannende vakantie moet zeker geen stukken van mensen kosten. Als je de vele aan biedingen van touroperators en reisorganisatoren naast elkaar zet en grondig vergelijkt, kun je op je beschikbare vakantiebudget meer besparen dan je denkt. Vakantie- aanbiedingen vergelijken doe je online. Zoals bij Vergelijk Totaal waar je makkelijk je goedkope wintervakantiebestemming kiest en boekt zonder extra kosten.

Goedkope wintersportbestemmingen in Europa: de Franse gastvrijheid en zijn uitstekende skipistes

Goedkope vakantiesportbestemmingen in EuropaFrankrijk is een van onze favoriete vakantiebestemmingen. Niet alleen voor zon- maar even goed voor wintervakanties. Voor goedkope wintersportbestemmingen in Europa moet je zeker richting Frankrijk. Dat land is gekend voor zijn enorme gastvrijheid en prachtige skipistes met ruige bergen en massieven als indruckwekkend decor.  We denken daarbij aan het Mont Blanc massief met skigebieden zoals Chamonix, Les Portes du Soleil en La Clusaz. Naast deze mondaine skigebieden heb je ook meer dan voldoende keuze uit skigebieden met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dat is zeker het geval voor Les 2 Alpes, Chamrousse, en Valfréjus waar je goedkoper kan skiën en genieten zonder veel comfort te moeten missen. In Frankrijk vinden alle (winter) toeristen beslist hun gading.

Je kiest voor een winterse vakantiebestemming in Frankrijk als je:
 • Naast sneeuw en aprés-ski ook kunst, cultuur en afwissling weet te waarderen
 • Houdt van de rijke Franse keuken
 • Naast skiën ook van de vele en boeiende bezienswaardigheden wit genieten
 • Je niet blauw wilt betalen voor een weekje skipret

Goedkope wintersportbestemmingen in Europa: Gezinsvriendelijke skigebieden in Duitsland: 

Goedkope wintersportbestemmingen in EuropaGoedkope wintersportbestemmingen in Europa. Daarbij mag je zeker Duitsland niet over het hoofd zien. De Duitse skigebieden zijn vaak beperkter waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor gezinnen met kinderen en beginnende skiërs zonder ervaring. In Duitsland situeren de skigebieden zich rond Winterberg, Garmisch-Partenkirchen, Berchtesgadener Land en Willingen.

Je kiest voor een goedkope wintervakantie in Duitsland: 

 • Voor de korte verplaatsingen
 • Omdat de Duitse skigebieden even populair zijn als die van Frankrijk Oostenrijk of Italië
 • Duistslandse vakantiecentral zijn gastvrij en kindvriendelijk
 • Kleinere pistes en kortere wachttijden

Goedkope wintersportbestemmingen in Europa: Vele aprés-ski mogelijkheden in Oostenrijk

Ook Oostenrijk maakt deel uit van de goedkope wintersportbestemmingen in Europa.  Wie aan een wintersportvakantie in Oostenrijk denkt, denkt automatisch aan Tirol. Daar vind je diverse skigebieden voor ieders budget. De bekendste skigebieden in Tirol zijn ongetwijfeld Kitzbühel, Ischgl, Sölden of St. Anton. Deze zijn zo populair onder de wintertoeristen dat hun prijzen ook evenredig met hun populariteit zijn.  Een uitstekend en goedkoper skigebied is ongetwijfeld  vindt je zeker in de regio Salzburger Land. Je vindt hier leuke skivakanties,  zowel in het voor- als in het naseizoen en dit aan haarscherpe prijzen.

Kies voor een winterse vakantiebestemming in Oostenrijk: 

Voor wintervakanties met de beste prijs- kwaliteitsverhouding

Zijn vele aprés- ski mogelijkheden

Voor de vele budgetreizen richting Oostenrijkse sneeuw

Goedkope wintersportbestemmingen in EuropaVoor zijn  uitstekende verblijsaccomodatie gaan van een leuke vakantiewoning, chalet, appartement tot het meest luxueuze

Er is sneeuwzekerheid bijna het ganse jaar door (oktober tot april)

De vele uitstekende pistes, zowel geschikt voor de beginneling als de meest ervaren skiër

De verbluffende Oostenrijkse gastvrijheid

Goedkope wintersportbestemmingen in Europa: Goedkope skigebieden in de Italiaanse Dolomieten

Als je op zoek bent naar een goedkope wintersportbestemming dan moet je zeker richting Italë. Het skigebied in de Dolomieten is daar zo uitgebreid, dat er pistes zijn voor iedereen.  De verblijfsmogelijkeden zijn er enorm uitgebreid waardoor Winters Italië een een vakantiebestemming is oor ieders budget.

Je kiest voor Italië als wintersportvestemming:

 • Voor zijn groot aanbod Een groot aanbod qua skireizen
 • Het de Dolomieten met zijn vele budgetvriendelijke skigebieden
 • Zonnige wintser vakantiebestemmingen
 • Ook zonnig
 • Zijn lekkere pizza’s en pastagerechten
 • Zijn uitstekende verblijfsinfrastructuur, zeker voor gezinnen met kinderen

Zo boek je een goedkope winterbestemming in Europa

Boek je wintersportvakantie in het laagseizoen en als het kan buiten de schoolvakanties 
Groepsreizen zijn goedkoper 
Wintersportvakanties met de auto, bus of trein zijn voordeliger 
Kook zelf in plaats van uit eten te gaan 
Kies voor logement in een appartement of chalet
By |2018-10-27T14:58:30+00:00oktober 27th, 2018|Skivakanties|0 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt cookies en diensten van derde partijen. Ok