Hoe herken je een veilige datingsite?

Hoe herken je een veilige datingsite om dé date van je leven te ontmoeten?  Er zijn vele datingsites, maar ze zijn lang niet allemaal veilig en betrouwbaar.  Om veilig te daten beschik je over voldoende manieren om het kaf van het koren te scheiden. Maar hoe ga je best te werk bij je zoektocht naar een een website waar je in alle veiligheid een geschikte date kunt zoeken? 

Online op zoek gaan naar de ware liefde of gewoon een leuke date is heel fijn. Wellicht kom je in real-life niet echt iemand tegen waar je mee wil afspreken. Buiten het feit dat een online datingsite een leuke en gemakkelijke manier is om nieuwe mensen te leren kennen moet je wel goed opletten. Niet iedere site is betrouwbaar. Wil je weten of de datingsites veilig en betrouwbaar zijn? Kijk dan eerst of ze een keurmerk hebben

Hoe herken je een veilige datingsite: Het keurmerk veilig daten

Hoe herken je een veilige datingsite Een datingsite moet aan bepaalde eisen en voorwaarden voldoen om een keurmerk te krijgen. Wil je je inschrijven bij een datingsite kijkt dan eerst of ze het officiële keurmerk bezitten. Is dit niet het geval dan is het beter om een andere datingsite te kiezen. Het keurmerk laat zien dat de datingsite betrouwbaar is en dat je er veilig kan daten. Een betrouwbare datingsite met dit keurmerk geeft een duidelijk antwoord op alle vragen. Welke abonnementen zijn beschikbaar en wat moet je ervoor betalen? Hoe zit het met het gebruikscomfort en de klantvriendelijkheid van de betrokken website? Beschikt de website over een klanten dienst waar je onmiddellijk met al je vragen terecht kunt? En wat doet de website om zogenoemde fake accounts te herkennen en te verwijderen?

Hoe herken je een veilige datingsite? Alleen als een datingsite aan al deze punten voldoet mag het een keurmerk veilig daten dragen. Ben je op zoek naar een spannende en leuke date en ga je online op zoek naar een site waar van je niet zeker weet of alles wel helemaal in orde is? Kies dan liever voor een datingsite die betrouwbaar is en waar je veilig online kan daten.

Veilig daten op een datingsite met keurmerk en een duidelijk profiel

Hoe herken je een veilige datingsite? Naast een datingsite met een officieel keurmerk kun je er zelf veel aan doen om veilig te daten. Daarbij is een duidelijk en logisch profiel onmisbaar.  Het is belangrijk om een profiel te maken die zich onderscheidt van de rest, terwijl je een natuurlijke en authentieke uitstraling behoudt.

Hoe herken je een veilig datingsite: Betrouwbare accounts hebben een duidelijke profielfoto 

Hoe herken je een veilige datingsite? Profielen zonder foto kun je maar best laten voor wat ze zijn. Ze wekken argwaan en geven je een onveilig gevoel. Als iemand daten ernstig meent plaats hij of zij een recente en duidelijke foto. Plaats nooit een profielfoto in een niets verhullende outfit.

Hoe herken je een veilige datingsite: Zorg voor een realistisch profiel

Hoe herken je een veilige datingsite? Op een betrouwbare datingsite laten leden zich zien zoals ze in werkelijkheid zijn. Tijdens je eerste ontmoeting komt de waarheid toch aan het licht. Lang, slank, blond haar, blauwe ogen… dergelijke profielen moeten ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. Schaam je niet over je zwakke punten. Iemand die ernstig op zoek is naar een date zal je eerlijkheid uiteindelijk waarderen. Eerlijk daten betekent dat je naast je sterke punten ook je zwakheden leert waarderen en ermee omgaan. Perfecte personen bestaan niet .

Hoe herken je een veilige datingsite: stel je verwachtingen niet te hoog

Hoe herken je een veilige datingsite? Leg ook hier je verwachtingen niet te hoog, maar hou het realistisch. Onrealistische eisen schrikken eventuele kandidaten af en houden je mailbox leeg.  Zoek ook nooit naar dates met een hoog salaris of een droomfiguur. Dat doet ernstige kandidaten alleen maar afhaken. Heb het in de eerste plaats over jou interesses in plaats van je kandidaat met allerlei vragen te overdonderen. Als je het ernstig aanpakt komen antwoorden spontaan en vanzelf.

By |2018-10-19T13:14:16+00:00oktober 19th, 2018|Dating|0 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt cookies en diensten van derde partijen. Ok